perjantai 20. kesäkuuta 2014

Kesä TO-t starttaa!

Maanantaina (16.6.-14) alko kesä TO-t maatilantöiden merkeissä. Siivoiltiin vierastallia ja tarhoja, tiistaina sit ravitallin vuoro. Keskiviikko vapaa ja eilen päikkä <3 Paras porukka ja tääl on ihan huippua... Vaik oonki ravitallissa :/ Mut siel on Kati X) Hirveesti en taas jaksa rueta kirjotteleen, mut kuvia on.
Eilen (20.6.-14) oltiin menossa iltatalliin ja otettiin matkalla kaks tammaa varsoineen mukaan ettei tarvi rampata pitkää väliä kovin monesti. No Roosan varsa Hugo ei sit millään halunnu antaa kiinni, ni koitettiin Katin kans yhessä. Sain kaulalta kiinni ja Hugohan siitä innostu. Veti kivaa pientä rodeoo ja tytöt vaan nauro ku koitin pitää kiinni XD Mut hei! Se oli ihan kivaa :) Ja ku kerran sain sen kiinni ni enkai mä nyt irti laske! Seuraavaa iltatallia ootellessa ;)
Ravitallissa läheisin polle on ehottomasti Vinski, jonka kans opetellaan välillä piiitkäänki käytöstapoja. :) Vinski on välillä vähän riiviö, mut se on vaan nii paras! Tai ei nyt niin paha riiviö, mut melko malttamaton tapaus :) Varsinki ruuan suhteen!! 



Parina iltana oon käyny kuvaileen tammalaitumella.. Sitä seuraavaks :)

Gilda



Irene


Pamela ja vas.puolella Diiva


Diiva



Lisää kuvia tässä päikän aikana vielä :)

Loppuun vielä toivotetaan Pamelan kans Oikeen Hyvää Juhannusta!!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti