torstai 8. toukokuuta 2014

Kolmas päikkä!!

Tänään alko ekan vuojen kolmas päikkä. Vielä tän jälkeen yks jälellä. Täs päikässä pääsin pihattoon :) Varsoja on 7. 4oria ja 3tammaa. Eka olin ihan paniikissa et ei tästä tuu mitään, mut ekan iltatallin jälkeen ainaki vielä hyvä fiilis. Ja porukka mitä parhain!! :D 

Päikässä päivän ohjelma:

-Aamutalli 06.00: Vauvat kiinni ja ruoat(kaurat yms.+heinät)nenän eteen,  samalla kuumeen mittaus ja päivätallin valmistelua. Vauvat vapaaks ja sen jälkeen viel ratsutalliin auttaan karsinoitten siivouksessa. Sit aamupalalle :)

-Päivätalli n.09.00: ruoat iltatalliin, vauvoille heinää ja makuusalien ym pihaton siivoilua. Ja taas ratsutalliin auttaan jos on hommaa :) Ja syömään.

-Päivätarkki n.13.00(ei joka päivä)

-Iltatalli 16.00 Ite syömään ja talliin. Taas vauvat kiinni ja ruoat nokan eteen, samalla iltatarkkiheinät ja aamuruoat valmiiks. Vauvat irti ja taas auttaan ratsutalliin :D

-Iltatarkki n20.00(ei joka päivä)

-Iltatarkilla vaan joka tallissa heinää kaikille ja ovet kiini/lukkoon. 
Päivä- ja iltatarkkeja ei oo joka päivä kaikilla, vaan vuorotellaan kaikkien päikkääjien kans. Päivätarkilla viedään hevosia ulos jos ne on esim aamulla ollu tunnilla/ajossa ja ne ei oo enää hikisiä.
Viikonloppusin joskus pietään aamu- ja päivätalli putkeen ni ei tarvi rampata tallinmäelle ja takas toiselle mäelle syömää ja takas tallinmäelle.

Kuvia toivottavasti tässä viikon aikana, mut teksti tulee ainakin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti