lauantai 3. toukokuuta 2014

Tiistaita odotellessa!

   Vihdoin tiistaina kuukauden tauon jälkeen ratsastaan! Onhan tota ootettukki! Vissiin opetusnäyttöihin. Eli kolmoset pitää näytöt ja käyttää meitä siinä :D
   Viime viikonloppuna käytiin kaverin ja sen äitin kans Oulussa kirppistapahtumassa Ouluhallissa. Parkkipaikalle oli varmaan 500m autojonot ja sisälle halliin varmaan 100m matkalla ihmisiä. Hirveesti porukkaa, mut löyty kaikkee kivaa :) 
   Maanantaina Hingunniemessä me ykköset järkättiin ilta-estekisat. Muuten hirveen kivaa (hyvä sää yms.) mut hyttyset on palannu kuvioihin X(
   Tiistaina koululla järkättiin koulun omat harjotusravit ja lopussa oli laukkalähtö. Aurinko paisto ja ois muuten ollu kauheen lämmin mut piti tuulla :( Kaikki meni hyvin ja kolmoset piti meille showta väliaikoina. :) 
   Keskiviikkona pidin vp:n koska ois ollu 5h käytäntöö ja oli mun viimenen saikkuipäivä ja en saanu osallistua viel mihinkää. Äiti tuli sit käymään iltapäivällä ja lähettiin sen luo sukevalle juhlistaan mun synttäreitä (18v: ;) ) Myös mun pikkuveli tuli sinne illalla. :)
   
Nyt viikonloppuja kaikille! 
   
Kuva viime syksyltä, kun oltiin tulossa ratsastustunnilta. Hingguniemessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti